gunther-kolbe

          Günther Kolbe

Günther Kolbe is de grondlegger van Opticien Kolbe en heeft zijn optiek opleidingen genoten in Duitsland.
Was één van de eerste opticiens die in Nederland contactlenzen aanmat. Daarnaast was hij verbonden aan
de Hoge School Utrecht in het contactlens onderwijs.

 

 

 

 

 

 

sylvia-kolbe

Sylvia Kolbe

Na haar opleidingen voor opticien, contactlensspecialist, optometrist en orthoptist, heeft zij praktische ervaring opgebouwd in ziekenhuizen en in de optiek. Inmiddels heeft Sylvia de zaak overgenomen van haar vader en is thans het gezicht van de winkel. Met haar enthousiasme en  haar kennis heeft zij door de jaren heen een vertrouwensrelatie opgebouwd met vele vaste cliënten.

 

 

 

 

 

menno-kouwenhoven

Menno Kouwenhoven

Heeft de opleidingen opticien en contactlensspecialist doorlopen en behaald. Heeft een ruime werkervaring in de optiek.

 

 

 

 

 

 

 

lisa perret

Lisa Perret

Lisa werkt al vele jaren in onze backoffice als allround medewerker en beschikt over grote kennis met betrekking tot onze dienstverlening.

 

 

 

 

 

 

Over Opticien Kolbe in Voorburg

Sinds 1967 is het familiebedrijf Opticien Kolbe gevestigd in het winkelcentrum de Julianabaan, op het Julianaplein in Voorburg.

Niet voor niets noemen wij ons adviseurs op ooghoogte.

Het vakkundig advies staat bij ons voorop, gevolgd door de kwaliteit van onze producten. Wij voeren uitsluitend een ruime keuze merkmonturen en voorzien deze van merkglazen in onze eigen werkplaats.

Ruim 40 jaar ervaring met contactlenzen waarborgen op dit bijzonder gebied van de oog zorg onze reputatie als specialisten.
Wij zijn vertrouwd met alle soorten en merken van contactlenzen. De heer Kolbe was immers gewaardeerd vakdocent op de Hogeschool van Utrecht.

Sylvia Kolbe beschikt over een gedegen opleiding als opticien, optometrist, contactlensspecialiste en orthoptist en heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd.